divendres, 6 de juliol del 2007

Somiem?

HE TRET L'ENLLAÇ ALS VIDEOS PQ FEIEN MOLT LENTA LA CÀRREGA DE LA PÀGINA, SI VOLEU ELS PODEU TROBAR A WWW.YOUTUBE.COM

Avui no trobo cap tema interessant per això i de cara el cap de setmana poso videos del meu onze per el Barça, a disfrutar.
A la Porteria Victor Valdés:
Lateral Dret, Zambrotta
Central Dret, Puyol
Central Esquerre, Gabi Milito
Lateral esquerre, Abidal
Mig Centre, Yaya Touré
Interior esquerre, Deco
Interior dret, Xavi
Mitja punta esquerre, Ronaldinho
Mitja punta dreta, Leo Messi
Devanter Centre, Thierry HenryJa em podeu replicar!!
Bon cap de setmana.

dijous, 5 de juliol del 2007

La postura Cruyff, pilotes fora


No, encara que ho sembli no vull parlar del Kamasutra, vull fer un petit anàlisi de la postura que ha tingut Johan Cruyff des que va marxar del Barça i els rols que ha pres.
En un primer moment va ser la oposició al continuisme de Núñez amb fans i detractors per igual, era tant l'odi cap a la seva figura com l'amor que sentien per el Déu Cruyff. Salvant les distàncies, el que passa ara amb Sandro Rosell devant de la directiva blaugrana, el barcelonisme està dividit per definició.
La postura actual de Cruyff, és, segons la meva opinió, còmode, mesquina i interessada. Crec que opinar com ho fa i criticar el Barça com ho fa desde fora, sabent tothom que és el principal conseller de Laporta, que va posar a Txiki a la secretaria tècnica i Rijkaard com a entrenador, fa si més no riure.
És genial pot fotre estopa a tort i dret sense impunitat sense prendre cap tipus de responsabilitat sobre les actuacions que han realitzat la gent que ell ha colocat.
Crec que si Cruyff vol opinar i moure fils com fa, hauria d'estar dins del club com a director esportiu, per exemple, plaça bacant desde la marxa de Rosell, i així poder implantar de la seva saviesa al Barça i així també responsabilitzar-se de les coses quan no van bè i no tenir l'actitut del "Ja m'ho pensava" actitud que s'apunten els mediocres, els que les veuen venir. És molt fàcil dir el que està malament un cop ja ha passat.
Això no vol dir que l'admiri com a jugador i entrenador, disfruteu-lo:


Fitxatges:
Chivu: Donde la pasta lo lleve, Barça - Madrid - Juve - Inter.
Milito: Donde la pasta lo lleve 2, Barça - Madrid - Juve - Inter (El prefereixo, una parella de centrals Milito-Puyol es un mur)
Tamudo: Sebastian Javier és un bocamoll, per mí aquest tio és com jugar a la ruleta rusa per l'Espanyol.

dimecres, 4 de juliol del 2007

Amor i odi


Una vegada més a can Barça no sabem fer acabar una història com déu mana.
Ara li ha tocat a un home com Gillermo Amor, podríem dir que té tota una vida dedicada al Barça i per la relació que tè amb Sandro Rossell i Josep Colomé.
El nostre president al més pur estil Núñez, discrimina, un cop més a un element discordant, en aquest cas no era ni una veu discordant pq com sempre ha estat Guillermo Amor no ha dit una paraula més alta que l'altre i marxa altre cop del Barça sense fer soroll i altre cop sense l'homentage que mereix. Com a jugador va acatar sempre les instruccions de l'entrenador i quan ja no contaven amb ell marxà sense homenatge, tot i ser un tipus important en el Dream Team, un gregari de luxe i amb gols determinant com el 0-1 a Madrid que va donar una lliga.

Així doncs, que serveixi aquest post com un sentit homentge a una figura que sempre ha ajudat al Barça i el Barça i el barcelonisme no li hemtornat tot el que ell a fet.
Tot i així marxa demostrant una vegada més el seu barcelonisme amb la frase “Me han dado dos bofetadas, pero aún así, nunca hablaré mal del Barcelona”.
La directiva i la direcció esportiva es posen altre cop en evidència culpant a Amor dels mals del Barça B, quan ell només era responsable de la ciutat esportiva i ultimament ni això pq li van posar una persona per sobre.
Ànims i força Guillermo.
PD: Demano que no comencem a fer comparacions amb el Madrid que ve, simplement sóm millors, poso un altre video pq us animeu.

Gràcies per la participació!!!
Fitxatges:
Chivu al Madrid. El fet d'anar tard fa que paguin una morterada per jugadors fora del preu de mercat.
Luís García a l'Atlètic, molt bò, és un jugador que sempre m'ha agradat.
Torres al Liverpool, quin mort que es treu l'Atlètic i a més a preu d'or.

Fitxatges:

dimarts, 3 de juliol del 2007

Gràcies Samuel


Les declaracions d'Eto'o ahir al seu campus d'estiu son d'agraïr.
Un tio compromés amb el Club, que mai s'amaga, encara que segueixo pensant que Ronaldinho en forma és millor que en Samuel, o com a mínim més difícil de substituir, l'actitud del camerunés és ideal. Compromés i sempre demostrant fidelitat al club. Com a soci gilipolles que sóc, fa il·lusió sentir un paio, que sembla de tot cor que senti els colors o com a mínim l'agreïment que sent al donar-li una oportunitat que a Madrid li van negar.
Canviant de tema, no pot ser que no es passi pàgina de la temporada passada, he llegit l'últim post del Bañeres i ja comencem un altre cop a criticar fitxatges i a tenir una visió negativa del nostre club, crec que s'ha de pendre aquest any com un toc d'atenció i no caure en la típica retórica blaugrana de pessimísme i desilusió.
Poso un video per veure el que han fet els nostres cracks i pujar la moral dels que l'hagin perdut. Som un equip campió, canviem la mentalitat.

Vull agraïr els comentaris del Savi del Camp Nou, un bon bloc, i animar a tothom a dir-hi la seva.

Fitxatges:
No gaire a destacar a part de l'oferta del Chelsea per Albes.

Salut i ànims

dilluns, 2 de juliol del 2007

Atlètic de Madrid


Crec que el millor equip reforçant-se és l'Atlètic de Madrid, si és veritat que venen Fernando Torres, s'estan treient un mort de sobre, realment no acava de despuntar, fas coses fascinants però no és tot lo regular qeu hauria de ser. A part renovant la plantilla com estan fent, sembla que els diners que els caurà per la venda del "Niño" seran ben invertits.
Per cobrir la plaça de "9" ja han fitxat a Forlán, que una altre cosa no, però gols en fa força. Per el mig camp han fitxat un pitbull que pretenia el Madrid, Raúl Garcia. El Migcampista d'Osasuna que ha fet unes bones campanyes a Pamplona.

També per la medular ofensiva, sembla que ja tenen lligat a Quaresma ex del Barça, aquell noi tenia bones maneres, si se li han anat perdals del cap, crec que pot ser molt perillós, un jugador molt semblant a Cristiano Ronaldo.

Tambés es parla de que Luís Garcia, ex del Barça i atlètic de madrid, actualment al Liverpool. Veient tot el personal que tè l'Atlètic, veus una bona devantera amb Forlán, Maxi Rodríguez, Petrov, Quaresma, Luís García. A més han Reforçat la porteria amb Abiatti i el mig camp. Crec que Aguirre està formant un blog que donarà que parlar, ja m'ho direu.
Fitxatges:
Important el moviment de devanters que ha provaocat el traspás d'Henry. No crec que els quatre cracks del Barça arribin a jugar junts.