dilluns, 20 d’agost del 2007

Que n'aprenguin!!!

Foto:Marca
Quina llàstima, ahir no vaig sentir cap petard ni pesats amb el clàxon fins a les tantes de la matinada, ahir no. Com ja he comentat altres cops el Madrid ha perdut els papers aquest estiu el president ja ha complert el que des d'aquest bloc deia ha desmuntat un equip que havia guanyat la lliga, ha fet fora el seu entrenador a canvi de copiar l'estil Barça. Comencen un altre cop de zero tot i tenir la lliga que els vam regalar, era un pack, lliga + Saviola, tot per el mateix preu.

Durant tota la pretemporada han anat naufragant i la sort que l'any passat els va donar la lliga, aquest any se'ls gira d'esquena, el gol del Betis de l'altre dia i l’esparracada final d'ahir quan ja pensaven que hi podia haver miracle els ha tornat els peus a terra.

Tenir per davant de Baptista a Raúl em sembla al·lucinant, Sjneider i Drenthe han aterrat i en quatre dies han jugat tres partits i es clar, han fracassat. És precipitat deixar a Guti a la banqueta per posar un home com Sjnaider que no te connexió amb el grup i Drenthe, em sembla que és un "Pitbull" que no mossega.

Parlant del Barça, encara no m'acaba d'agradar i el Triplet Henry,

Ronie i Eto'o no m'agrada. Són molt estàtics, com deia el mestre Banyeres al seu bloc, Eto'o i Henry són dos jugadors que encara no tenen el seu millor toc físic, no s'han acabat de recuperar de les seves lesions. Destacar sobretot el treball de Giovanni Dos Santos durat tota la pretemporada, li ha passat la mà per la cara a Ronaldinho, per no parlar d'Henry i Eto'o, cosa que no ha passat amb Messi, aquest tio és una màquina.

Vaig veure ahir la selecció sub 20 al mundial de Corea, gran actuació de Bojan

Després de veure el Liverpool-Chelsea, em retracto, només a mitges del que vaig dir de Fernando Torres, és una toia, però té tocs genials que poden decidir un partit. Gran Steven Gerrard, tot i tenir un dit fisurat va jugar un partit sensacional
Us deixo el gol de Torres: