dilluns, 30 de juliol del 2007

Primers amistosos

Foto: Diari Sport

Com la majoria dels que els hem vist, els més destacats dels partits que fins ara ha jugat el Barça són els dos xavals de la cantera. Bojan i Dos Santos han estat l'espurna que feia que el foc no deixés de cremar juntament amb un Henry molt lluny de la seva millor forma, li falten moltes hores d'entrenament.
Eto'o i Ronie segueixen mostrant en públic que s'estimen molt, al final malpensaran i tot.
Al mig del camp em va agradar força Touré Yayá, era a tot arreu i dona llibertat a Xavi i Iniesta per voltar per tot arreu, destacar una passada en profunditat que li va fer a Henry que si no estigues desfondat s'hauria quedat sol davant el porter, bones sensacions.
La situació de Deco em sorprèn, de cop i volta s'ha generat un corrent que posa el jugador al mercat i ell mostra el seu descontent amb la situació. Amb la necessitat que té el Reial Madrid d'un nom i un líder per el seu migcamp, poder no es Saviola l'únic que agafa el pont aeri.
A la defensa Abidal no ha demostrat res de l'altre món, vull destacar a Thuram, si les lesions el respecten és un recanvi de luxe per el duet titular Puyol-Milito.
Les notícies que han saltat a l'actualitat del Reial Madrid fan que disfruti com un nen, Cicinho diu que no pensa jugar de lateral esquerre, Higuaín el fan jugar a la dreta d’extrem on mai ha jugat, Reyes marxa cap al Manzanares en una jugada mestre d'anticipació, el Madrid està recollint el que ha sembrat, comprar un central com Pepe per 30 milions d'€uros fa que tots els equips que negocien amb ells encareixin el preu del seus fitxatges, el Chelsea rebrà per part del Madrid un morterada de milions per fitxar Robben. Tot i així al Madrid encara li falta el crac que lideri l'equip. En diferent Blocs com Futbolitis marquen a Riquelme com a mal necessari i en d'altres posen a Diego del Werder com a l'opció preferent. Sigui quin sigui el Madrid haurà de fer un altre pelotazo per fitxar aquests jugadors. Com m'agrada...