divendres, 29 de juny del 2007

Sandro for president


Us poso l'entrevista del Club d'ahir amb Sandro Rossell.
Trobo que les conclusions que dóna són les adecuades, en temes de fitxatges, va ser molt gratuït, va dir noms populistes com Kaká i Cristiano Ronaldo. Jo deixo que digeu la vostra.
Encara que crec que el meu titular és prou explícit.
Com a soci gilipolles, vull dir sense seient i casi sense privilegis, espero poder votar algun any i si ho faig espero que Sandro Rossell es presenti, he llegit el seu llibre i he vist com actua i treballa, es cert que ha tingut una vida fàcil i que les influències familiars l'han ajudat en certs moments, però crec que és un trionfador en la seva carrera professional i sobretot sap de que va el món del futbol i com s'hi mou, en general crec que és un futur president del Barça.

Al Madrid com avançava ahir comencen el culebrot de l'estiu, ens farem un fart de riure l'any que ve.

Fitxatges:
Clemente Rodríguez a l'Espanyol, un llimac més. Un altre dia us esplicaré la teoria dels llimacs.
Abidal a can Barça, Ja tenim els dos laterals més en forma del Mundial 2006, crec que podem dir queelarça tindrà la millor defensa del campiont, home per home, esperem que també ho sigui en conjunt i sobretot per resultats.
Diego López al Vilareal, a l'ombra d'Iker Casillas és difícil despuntar.

dijous, 28 de juny del 2007

Cesat


Pel que diuen els diaris de Madrid avui, la cosa està clara, Fabbio Capello deixarà de ser l'entrenador del Reial Madrid per ser-ho Schuster. Crec que aquest canvi ens veneficia, ja que encara que sabent que la lliga l'ha perdut el Barça, aquest tio porta un munt d'anys guanyant les lligues del pais on entrena amb diferents equips i et garanteix resultats, encara que el joc no sigui vistós.
Veient els diaris de Madrid, el club blanc sembla una casa de barrets, per mí millor, Hi ha crisi en el tema de fitxatges per una guerra interna entre Portugal i Mijatovic per conseguir la jerarquia deportiva. A més dona la casualitat que aquesta anada i vinguda de místers i responsables esportius, fa que la política de fitxatges no sigui tal sinó que a part de Metzelder (que em sembla un reforç importantíssim, encara que surti d'una lesió), no hi ha una llista de prioritats i les llistes que ronden per Madrid tenen noms de segona fila com Heinze, Makelele (suposo que port un bastó incorporat), Dudek, etc... i Jugadors que queda molt bè de dir com Cesc, Abidal(que sembla que ja és del Barça), Chivu(idem), Alex, central dep PSVcedit per el Chelsea, que segons he llegit el recuperarà. Però el millor de tot és sentir que el Madrid fitxarà a Kaka, si el fitxa serà per una morterada i un lateral com Albes, que si que és bò, però val una altra morterada. Facin el que facin, de moment ho trobo bastant divertit, per ara.

Fitxatges:
Forlán i Riquelme al Atlètico de Madrid. Pólvora i artilleria pesada, si es concreta poden ser perillosos.
David López al Athletic de Bilbo, l'ex osasunista és un interior amb arribada. M'encantaria que el Barça tingués la mateixa filosofia que l'Athletic amb jugadors catalans. No guanyariem res però crec que la utopia compensaria.
Alexis al València. L'equip che s'està reforçant d'allò més bè, sempre busca jugadors que tenen una bona temporada exposant se al fracas encara que amb el cas de Villa la van clavar. Somio que algun dia David Villa jugui al Barça amb el 21 de Luis Enrique.

Disfruteu-lo:

dimecres, 27 de juny del 2007

Un altre cas Figo??

M'han arribat veus qeu Samuel Eto'o pot agafar el pont aeri. Com ja anunciava el diari Sport el 17/06/2007 mitjançant el gran Jose Luís Carazo que el Madrid podia estar pendent de la situació d'Eto'o en cas del fitxatge d'Henry pel Barça, cosa que ja s'ha consumat, i tenint en conta el divisme que respira el camerunés no se si competència directa solucionaria el problema o l'empitjoraria. Dóna la casualitat que es compleixen molts pararelismes entre Figo i Eto'o, els dos han fet cants de celebració en contra del madrid, qui no recorda el "Blancos llorones saludad a los campeones" de Figo desde el balcó de la Generalitat o el gloriós "Madrid cabrón , saluda al campeón" d'Eto'o fa un parell d'anys.

Un altre fet que es repetix és el repetir per activa i per passiva que l'any que ve estaran aquí, Figo va marxai i Eto'o...

Està clar que seria un cop molt dur, per segon cop consecutiu a favor del Madrid, i encara que tenim una bona plantilla seria difícil d'entomar.

El que si que crec que hem de tenir clar que no hi ha d'haver negociació, si volen Eto'o que paguin la clàusula de rescisió del Camerunés i si al final el deixen penjat i ell s'ha manifestat, jo l'enviava a la grada pel que li resta de contracte i apartat de l'Equip.

Crec que al final no passarà res del que aquí explico, ja que el madrid no crec que vulgui pagar la clàusula del camerunés ni el Barça rebaixar-la.

Fitxatges:

Gio al Feyenoord, crec que és un dels fitxatges més rentables i acceptables de les últimes temporades, sense fer soroll ha fet la seva feina, molta sort.

Salut!!

dimarts, 26 de juny del 2007

Fitxatges

A partir d'avui faré dins de tots els meus comentaris una petita secció comentant, els que per mi, són els millors fitxatges del mercat. Només comentaré aquells que estiguin materialitzats perquè parlar dels que possiblement es realitzaran em portaria hores i hores que no tinc.
El gran fitxatge del dia és Thierry Henry,un jugador que desperta tot tipus de comentaris a favor i en contra. Personalment m'agradaria que el meu Barça fitxes un jugador com aquest per línia, més que res per tenir una competitivitat altíssima a cada línia.
Vull destacar el fitxatge de Lotina per el deportivo, sempre m'ha semblat un tècnic genial, un home de club que sap treure partit als jugadors que té.
L'Espanyol fitxa el clon d'Henry, només físicament, ja els agradaria que futbolísticament fossin iguals. Ex del Madrid i amb unes bones temporades al Osasuna, és una bona incorporació per les bandes i la punta.
Per altre banda un altre ex-madridista, amb un pentinat difícil!! ha fitxat per Osasuna, és tracta de Portillo, un golejador que pot donar bones tardes a l'equip de Pamplona.
M'ha sorprès positivament la marxa d Capdevila cap al Vilareal, un bon fitxatge, un jugador titular poc problemàtic al estil de Gio al Barça, rendible i eficaç.
Espero que els informes que es veuen a tot arreu de Yaya Touré siguin veritat perquè al Barça li fa falta un jugador d'aquest estil, un mur per el mig centre. Avui es materialitzarà i només faltaran, segons el que va dir el president el central, el lateral esquerre i un altre davanter. El que crec que el Barça ha de fer és buidar el vestidor de bestiar, La gallina Maxi, que avui he vist en un llistat d'altes i baixes que tornava i a mi si que se m'ha posat la pell de Gallina. Ezquerro ha de ser el següent a marxar.


dilluns, 25 de juny del 2007

"HE ESTAT DEL BARÇA DESDE PETIT"

Un altre cop, crec que la gent és tonta.

No entenc com encara diuen i algú es pot creure un dels tòpics més grans del futbol:

"HE ESTAT DEL BARÇA DESDE PETIT", no ho entenc i m'indigna, com poden creure tots els clubs que la gent es creu això, a més sentint cada any el mateix i acabant amb un "Estic molt content de ser aquí, Visca el Barça i Visca Catalunya". Que no veuen que els fa semblar més mediocres del que són. Que els fa perdre credibilitat.

Dissabte un amic de Logronyo , afeccionat al Rugbi em comentava que segons deia un dels gurus del rugbi "El futbol era un esport de senyors, jugat per porcs i el Rugbi era un joc de porcs jugat per senyors". Poder és per la mala llet que m'han generat les últimes jornades de lliga, que semblaven una pel·lícula de por titulada Malson al camp nou.

Complia tots els requisits. Un dolent :Reial Madrid, uns zombies:Els jugadors del propi Barça, un assassí en sèrie: Raúl Tamudo i molts i molts pericos i madridistes agermanats(Com sempre) amb un somriure malèvol.
Però com deia, poder és per la mala llet dels últims partits però realment crec que hem d'estimar l'esport i les seves qualitats, però mai idolatrar una colla de xavals amb molts diners i possibilitats que no estimen un sentiment com el que tenen els aficionats. Entenc que n'hi hagi que s'estimin els colors però com jo em puc estimar el lloc on treballo, però no per això a mi em fan la ola cada cop que entro. S'hem suposa una professionalitat i és el que s'els ha de demanar als futbolistes no amor.
A veure si aprenen la lliçó i en el moment de la presentació canvien el discurs i simplement diuen que venen a treballar, repeteixo, treballar amb il·lusió i respecte per els aficionats i el club, no cal que diguin el que sentim els socis i afeccionats, amor i devoció per uns colors i un esport.