dijous, 28 de juny del 2007

Cesat


Pel que diuen els diaris de Madrid avui, la cosa està clara, Fabbio Capello deixarà de ser l'entrenador del Reial Madrid per ser-ho Schuster. Crec que aquest canvi ens veneficia, ja que encara que sabent que la lliga l'ha perdut el Barça, aquest tio porta un munt d'anys guanyant les lligues del pais on entrena amb diferents equips i et garanteix resultats, encara que el joc no sigui vistós.
Veient els diaris de Madrid, el club blanc sembla una casa de barrets, per mí millor, Hi ha crisi en el tema de fitxatges per una guerra interna entre Portugal i Mijatovic per conseguir la jerarquia deportiva. A més dona la casualitat que aquesta anada i vinguda de místers i responsables esportius, fa que la política de fitxatges no sigui tal sinó que a part de Metzelder (que em sembla un reforç importantíssim, encara que surti d'una lesió), no hi ha una llista de prioritats i les llistes que ronden per Madrid tenen noms de segona fila com Heinze, Makelele (suposo que port un bastó incorporat), Dudek, etc... i Jugadors que queda molt bè de dir com Cesc, Abidal(que sembla que ja és del Barça), Chivu(idem), Alex, central dep PSVcedit per el Chelsea, que segons he llegit el recuperarà. Però el millor de tot és sentir que el Madrid fitxarà a Kaka, si el fitxa serà per una morterada i un lateral com Albes, que si que és bò, però val una altra morterada. Facin el que facin, de moment ho trobo bastant divertit, per ara.

Fitxatges:
Forlán i Riquelme al Atlètico de Madrid. Pólvora i artilleria pesada, si es concreta poden ser perillosos.
David López al Athletic de Bilbo, l'ex osasunista és un interior amb arribada. M'encantaria que el Barça tingués la mateixa filosofia que l'Athletic amb jugadors catalans. No guanyariem res però crec que la utopia compensaria.
Alexis al València. L'equip che s'està reforçant d'allò més bè, sempre busca jugadors que tenen una bona temporada exposant se al fracas encara que amb el cas de Villa la van clavar. Somio que algun dia David Villa jugui al Barça amb el 21 de Luis Enrique.

Disfruteu-lo:

3 comentaris:

Xals ha dit...

La bona notícia és que Capello ha estat cesat, la dolenta és que Mijatovic dimitirà al veure com Calderón el ninguneja portant a Portugal. Aquest últim sap més de fútbol que en Mijatovic de lluny. Mentres, el Barça tanca a Abidal i el Madrid sol té a Metzelder, que és un gran jugador. El Madrid pagarà novament anar tard al mercat: haurà de pagar més per jugadors que segurament un altre club ja tingui lligat i s'haurà de conformar amb traspasos de segona fila o amb fitxatges multimillonaris fora de mercat.

Salutacions.

JMJ ha dit...

Es tindran que rascar la butxaca tant fent fora el de la Gomina i Capello com fitxant un superclase a preu d'or!!

Salut i gràcies per el comentari.

Anònim ha dit...

Jo ho tinc molt clar: Capello quan més lluny millor. Serà el que serà però ha estat dues temporades al Madrid i ha guanyat dues lligues. Aquest si que pot dir: Que n’aprenguin!

elsavidelcampnou.blogspot.com