dimecres, 27 de juny del 2007

Un altre cas Figo??

M'han arribat veus qeu Samuel Eto'o pot agafar el pont aeri. Com ja anunciava el diari Sport el 17/06/2007 mitjançant el gran Jose Luís Carazo que el Madrid podia estar pendent de la situació d'Eto'o en cas del fitxatge d'Henry pel Barça, cosa que ja s'ha consumat, i tenint en conta el divisme que respira el camerunés no se si competència directa solucionaria el problema o l'empitjoraria. Dóna la casualitat que es compleixen molts pararelismes entre Figo i Eto'o, els dos han fet cants de celebració en contra del madrid, qui no recorda el "Blancos llorones saludad a los campeones" de Figo desde el balcó de la Generalitat o el gloriós "Madrid cabrón , saluda al campeón" d'Eto'o fa un parell d'anys.

Un altre fet que es repetix és el repetir per activa i per passiva que l'any que ve estaran aquí, Figo va marxai i Eto'o...

Està clar que seria un cop molt dur, per segon cop consecutiu a favor del Madrid, i encara que tenim una bona plantilla seria difícil d'entomar.

El que si que crec que hem de tenir clar que no hi ha d'haver negociació, si volen Eto'o que paguin la clàusula de rescisió del Camerunés i si al final el deixen penjat i ell s'ha manifestat, jo l'enviava a la grada pel que li resta de contracte i apartat de l'Equip.

Crec que al final no passarà res del que aquí explico, ja que el madrid no crec que vulgui pagar la clàusula del camerunés ni el Barça rebaixar-la.

Fitxatges:

Gio al Feyenoord, crec que és un dels fitxatges més rentables i acceptables de les últimes temporades, sense fer soroll ha fet la seva feina, molta sort.

Salut!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvingut al món dels blogs!!

Tots sabem que l’Eto’o és un home de contrastos, de sang calenta, que un dia t’estima i l’altre t’odia... Dit això, mentre hi hagi gent, com jo, que l’admiri i que el defensi tot i que, en masses ocasions, és molt difícil d’aconseguir crec que en podrem seguir gaudir.

En relació als problemes de vestidor, jo hi veig una solució molt fàcil i que, al meu entendre, és el mateix que pensa el camerunès: Prou privilegis, a treballar dur i que jugui qui més s’ho mereixi.

Salutacions.

elsavidelcampnou.blogspot.com

JMJ ha dit...

Crec que tots els barcelonistres estem d'acord que l'actitud d'Eto'o en els partits i en els entrenaments és la que voldríem per tota la plantilla sense exepcions. El que també és cert que encara que és un jugador molt important se li veu l'enveja en les seves accions, i aquest és un sentiment molt lleig i que fa deslluïr tot el que fa al camp.
A més que el que no es pot ser a la vida és un incendiari, fent declaracions que trenquen el reglament no escrit d'un vestidor. A part, de no tenir la qualitat que tè Ronaldinho.