dimarts, 3 de juliol del 2007

Gràcies Samuel


Les declaracions d'Eto'o ahir al seu campus d'estiu son d'agraïr.
Un tio compromés amb el Club, que mai s'amaga, encara que segueixo pensant que Ronaldinho en forma és millor que en Samuel, o com a mínim més difícil de substituir, l'actitud del camerunés és ideal. Compromés i sempre demostrant fidelitat al club. Com a soci gilipolles que sóc, fa il·lusió sentir un paio, que sembla de tot cor que senti els colors o com a mínim l'agreïment que sent al donar-li una oportunitat que a Madrid li van negar.
Canviant de tema, no pot ser que no es passi pàgina de la temporada passada, he llegit l'últim post del Bañeres i ja comencem un altre cop a criticar fitxatges i a tenir una visió negativa del nostre club, crec que s'ha de pendre aquest any com un toc d'atenció i no caure en la típica retórica blaugrana de pessimísme i desilusió.
Poso un video per veure el que han fet els nostres cracks i pujar la moral dels que l'hagin perdut. Som un equip campió, canviem la mentalitat.

Vull agraïr els comentaris del Savi del Camp Nou, un bon bloc, i animar a tothom a dir-hi la seva.

Fitxatges:
No gaire a destacar a part de l'oferta del Chelsea per Albes.

Salut i ànims

4 comentaris:

carles call ha dit...

jo també sóc dels gilipolles, que m'emociono amb res, però prefereixo al ronie, que les farà més grosses però no "raja" mai... l'eto'o es una mica bocamoll, per cert ahir a cuatro van dir que en aquestes declaracions del seu campus en samuel també deia que l'any que ve amb 4 cracks hi hauria merder segur, i no ho he llegit enlloc més...podria ser que la premsa catalana també n'hagués après...suposo que no, deuen ser ells que hi han posat més pa que formatge, l'altra versió m'extranyaria molt

Xals ha dit...

@Carles call

No crec que en Samuel en públic hagi dit això. A més, ja saps que l'Eto'o i l'Henry són amics, no crec que li molesti tenir un altre aliat al vestuari.

Sobre el post: l'Eto'o és un enorme jugador, però ha d'aprendre a callar. No pots anar al Marca a fer una entrevista perquè ja saps que buscaran la frase més sensacionalista que trobin, tampoc pots estar dia sí i dia també a l'estudi de la SER parlant amb De la Morena. Les coses del vestuari s'arreglen, s'han d'arreglar, al mateix vestuari.

Salutacions.

JMJ ha dit...

Estic d'acord amb vosaltres Eto'o és un boques, però si mires el seu comportament i el que diu, en el fons, no en la forma, és un jugador que aparentment ho donarà tot per el club i sobretot no li falta raó en el que diu, encara que estic d'acord que la forma no és l'adecuada.

carles call ha dit...

No si en el fons té tota la raó, però fixeu-vos que a ulls del “sossi que no se li pot enganyar”.. el dolent de la pel•licula és el samuel… i els que fan “gimnàs” dia si dia també han quedat com els macos de la pel•licula, perquè fan la seva, però no diuen una paraula més enllà de l’altra, tots han de canviar, si no malament….ens “agalacticarem” i parida l’hemus