dimecres, 4 de juliol del 2007

Amor i odi


Una vegada més a can Barça no sabem fer acabar una història com déu mana.
Ara li ha tocat a un home com Gillermo Amor, podríem dir que té tota una vida dedicada al Barça i per la relació que tè amb Sandro Rossell i Josep Colomé.
El nostre president al més pur estil Núñez, discrimina, un cop més a un element discordant, en aquest cas no era ni una veu discordant pq com sempre ha estat Guillermo Amor no ha dit una paraula més alta que l'altre i marxa altre cop del Barça sense fer soroll i altre cop sense l'homentage que mereix. Com a jugador va acatar sempre les instruccions de l'entrenador i quan ja no contaven amb ell marxà sense homenatge, tot i ser un tipus important en el Dream Team, un gregari de luxe i amb gols determinant com el 0-1 a Madrid que va donar una lliga.

Així doncs, que serveixi aquest post com un sentit homentge a una figura que sempre ha ajudat al Barça i el Barça i el barcelonisme no li hemtornat tot el que ell a fet.
Tot i així marxa demostrant una vegada més el seu barcelonisme amb la frase “Me han dado dos bofetadas, pero aún así, nunca hablaré mal del Barcelona”.
La directiva i la direcció esportiva es posen altre cop en evidència culpant a Amor dels mals del Barça B, quan ell només era responsable de la ciutat esportiva i ultimament ni això pq li van posar una persona per sobre.
Ànims i força Guillermo.
PD: Demano que no comencem a fer comparacions amb el Madrid que ve, simplement sóm millors, poso un altre video pq us animeu.

Gràcies per la participació!!!
Fitxatges:
Chivu al Madrid. El fet d'anar tard fa que paguin una morterada per jugadors fora del preu de mercat.
Luís García a l'Atlètic, molt bò, és un jugador que sempre m'ha agradat.
Torres al Liverpool, quin mort que es treu l'Atlètic i a més a preu d'or.

Fitxatges:

4 comentaris:

carles call ha dit...

que llarg es farà l'estiu...hauria d'estar prohibit tants mesos sense futbol...gran noticia el fitxatge de chivu "el nou frank de boer", si ens quedem en Milito beure cava avui

carles call ha dit...

el tema d'en Guillermo Amor és patètic, a Anglaterra aquest SEÑOR (Així en majúscules), seria Sir Guillermo Amor...

JMJ ha dit...

Chivu m'agrada però no a preu d'or ni pagar-li 5 milions nets per temporada, de totes maneres prefereixo Milito.
Lo de Amor...
Ells s'han ben retratat

Xals ha dit...

A Chivu li perjudica el representant, segons la meva opinió. Tot i que ell segurament pensará que de cobrar 3,5 milions passarà a cobrar, com a mínim, 5,5.

Salutacions.