dijous, 12 de juliol del 2007

Genial !!

Definiria la davantera del Barça com "espatarrant". Des de feia anys que no teníem una davantera tant espectacular, crec al meu entendre que ni el Barça del "mestre"(Johan Cruyff), així és com l'anomena Sandro Rosell en el seu llibre, no tenia tanta qualitat com aquest Barça.
Ronaldinho
El referent per tot l'equip, el líder natural, un jugador capaç de generar perill amb un cop de cintura i resoldre un partit amb una genialitat i a més amb una plasticitat estètica meravellosa. Potser el millor jugador que jo hagi vist en directe. Espero que aquest proper any deixi de fer el vago i s posi en forma per meravellar altre cop a tothom, si no ho fa el vendria abans que marxi de franc.
Eto'o
Un jugador elèctric, amb un gran compromís amb el club i el president. Quan va arribar del Mallorca, on marcava gols però no era un killer, va generar dubtes, li vam donar a can Barça l'oportunitat que no li va donar el Madrid, amb jugadors com Ronie, Xavi, Iniesta, Deco... les assistències són brutals i Eto'o les clava. El principal problema que té La pantera és les incendiàries declaracions que fan tremolar el vestidor, carregan t contra tots els estaments del club menys la directiva, espero que amb el règim intern les coses canviïn.
Thierry Henry
Espectacular, un fitxatge mediàtic que ha donat un cop de timó a l'estat d'ànim dels barcelonistes, només ell pot fer esvair els dubtes que ha despertat per les seves lesions i la seva edat. Crec, molt personalment, que és igual l'edat que tingui, veure'l jugar fa posar la "gallina de piel" diguin el que diguin.
Lionel Messi
Crec que juntament amb Ronaldinho és el millor mitjapunta del món, cada cop que condueix la pilota genera perill i desborda en el u contra u, sembla un ratolí sortejant obstacles. Amb els dos gols que ha fet aquest any, el del Getafe a la copa i el de l'Espanyol a la lliga amb la mà, s'ha posat, si més no a l'alçada de la comparació amb Maradona i que ell el reconegui com el seu successor.
Bojan Kirkic
Un jove talent que desde la masia està enlluernant a tothom, internacional amb totes les categories de la selecció espanyola. Crec que el salt al primer equip és massa aviat, però la fatal política del futbol base d'aquesta directiva, fa que s'hagin de precipitar molt. Espero que tingui prou minuts per desenvolupar tot el talent que té.
Gudjohnsen
Si no és baixa d'últim moment, espero que el primer any d'adaptació hagi passat i aquest any pugi ensenyar l'expectació que va generar.
Espero que la gestió de les baixes sigui més afortunada que en altres temporades i no tinguem que veure en el primer entrenament a Giuly, Motta, Ezquerro i Belletti corrent al costat dels nostres cracs ni regalar-los a preu de saldo demostrant la inutilitat i inexperiència de la secretaria tècnica.
Fitxatges
Zigic del Ràcing al Vilareal, no li arriba ni a la sol e les sabates a Forlán
Riquelme a l'At. de Madrid, és la millor opció per l'argentí i pel club del Manzanares.
Saviola al Madrid, em repeteixo com l'all !!! Que n’aprenguin
"Tio" Pepe al Madrid, bon central, però 30 milions d'Euros...
Milito per fi és del Barça, crec que serà in puntal i més a l'inici de temporada que Puyol encara estarà recuperant-se
Ezquerro, a Osasuna, Athlètic, Espanyol... on vulguin però fora del Barça

2 comentaris:

Pau Margarit Company ha dit...

I Dos Santos?

JMJ ha dit...

Edmilson, Ronaldinho, Dos Santos, Iniesta Son Jugadors que els pots posar a diferents llocs del camp, Dos Santos el considero Migcampista i no devanter, i com a tal el vaig analitzar ahir al post.