divendres, 22 de juny del 2007

És una sort...

Passats els dies i després de desbocar tota la rabia de la derrota a base d'insults i desproposits envers els Jugadors del Barça i els madridistes en general, crec que el que ha passat és una sort.
Qui em conegui creurà que m'estic tornant boig, però no és així.
El Barça, perdent aquest títol, que ningú s'enganyi, el títol l'hem perdut nosaltres, ha permés que el Madrid agafi aire, es confii i el que és més important confii en la seva manera de fer les coses i sobretot i més important conservi el seu president. Aquesta caricatura de Abuelo de los monsters barrejat amb Joan Gaspart, surt reforçada d'una primera temporada en la presidència. Això li permetrà actuar amb total impunitat temporalment i veient com a gestionat el Club el primer any.... disfrutarem.
Per altre cantó pot arribar a cometre l'error més gran , fer fora en Capello, un tio que personalment no m'agraden els seus equips de futbol però els resultats que dóna als equips que porta són magnífics. A part de tenir els pabrots de fer fora megaestrelles que cremaven el vestidor com Ronaldo, Roberto Carlos i fins i tot Raúl.


Després d'aquest anàlisi d'autoconvenciment i reforç barcelonista vull fer una menció a l'incorporació d'en Pep Guardiola a l'staff tècnic del Futbol Base. Confio i espero que aquesta incorporació no signifiqui un nou error dins la carrera d'en Pep, ja que desde que va fer la roda de premsa dient que marxava del Barça no n'hi ha sortit una de recte. És valent i no dubto que el que fa, ho faci per l'amor que sent al club però, poder el que faria falta seria un tècnic amb experiència a la categoria i no un fixatge mediàtic, perquè no hem d'oblidar que l'objectiu és ser els millors en totes les categories i el Barça B ha d'estar altre cop a segona A.

Per cert, bona Revetlla de Sant Joan, cura a tothom amb els petards i salut

1 comentari:

Anònim ha dit...

tiu a veure si algu escriu, que tinguis molta sort