dimecres, 20 de juny del 2007

El mal del Barça


Ja fa mig any de les desafortunades declaracions d'Eto'o a Vilafranca del Penedès, per mi, allà es creà un punt d'inflexió en el barcelonisme.

El meu dubte és saber quin és realment el mal del Barça?. L’actitud prepotent i divina d'un sector de la plantilla, com seria el cas dels Brasilers, o bé el problema és l'enveja dels qui treballen i son grans professionals però no accepten el fet que el carisma i el talent surten de les botes esponsoritzades per Nike.


Crec que hi ha dos possibles solucions:


1. Un dels dos cracks ha de marxar, per mi seria molt més fàcil substituir Eto'o ja que el talent indiscutible del brasiler és evident. Crec que en el mercat internacional hi ha prou golejadors amb garanties: Henry i Andriy Shevchenko com a recanvis d'urgència. tots dos són dos golejadors experimentats i amb talent que donarien uns 3 anys el primer i 2 el segon d'efectivitat cara porteria. Com a projecte de futur jo tindria en conta Drogba i Podolski.

2. Ferm compromís dels dos cracks de fer les coses com s'han de fer. Ronaldinho hauria de prendre la determinació de treballar i complir amb els compromisos del club com a referent internacional que n'és (En cara que tenir 28 anys, éxit,diners i tot allò que envolta a un súper classe no és l'idoni per tenir els peus a terra).
Per altre banda Eto'o s'hauria de mossegar la llengua i rentar la roba al vestidor, però crec que demanar-li això a la pantera del Camerun és gairebé impossible.
En resum, si Laporta garantia la continuïtat dels cracks i veient el meu anàlisi, no em costa concloure que gairebé segur un dels dos cracks marxarà. Per el bé del Barça (encara que injust) espero que marxi Eto'o