dilluns, 27 d’agost del 2007

A veure si n'aprenem !!!

El partit d'ahir segons el meu entendre, va deixar una cosa ben clara, Rijkaard no té ni puta idea de futbol.
Sembla una afirmació de impotència, doncs si, com pot dir-se entrenador i coneixedor de futbol un tio que va lligar de mans i peus l'equip.

Valdés
Va tenir un partit força tranquil però va fer un parell d'intervencions de mèrit sobretot a la segona part salvant el desastre.
Zambrotta
Fluix, va estar desaparegut tot el partit, no va realitzar cap internada per la banda de mèrit.
Thuram
En línies generals va estar bé, menys una errada que va deixar passar una pilota incomprensiblement que va rematar el jugador núm. 12 del racing que minuts més tard es va autoexpulsar amb una entrada a destemps sobre Abidal.
Oleguer
Va començar fent parella amb Thuram i va acabar fent de lateral dret. En la seva línia força bé.
Xavi i Iniesta
Es poden resumir amb les mateixes paraules. Lligats els hi van posar un marcatge ferri a tots dos no van disfressa’n en cap moment, només Xavi va estar a punt de fer un gol com el que li va fer al Madrid fa un parell o tres d'anys.
Touré Yaya
Va tallar moltes pilotes i va fer alguns desplaçaments de mèrit, però en línies generals se'l veia nerviós amb moltes precipitacions, va ser substituït.
Ronaldinho
Que ens el compri algú siusplau!!! Va estar tallant totes les jugades ràpides de transició parant la pilota fent un parell de caragolades i fent centres poc perillosos desde el vèrtex de l'Àrea. Fluix i fora de forma només va fer un parell d’assistències que van valer la pena a Henry.
Eto'o
A la primera part quasi no se'l va veure però desde el centre va intentar un parell de jugades. A la Segona part a la banda dreta es va estrangular a ell mateix no fent res de bo demostrant les mancances tècniques que té. A la banda es converteix en un jugador mediocre.
Messi
No podria dir si ahir va jugar o no, a tot arreu diu que si però jo no el vaig veure va ser substituït al principi de la segona part per Henry.
Henry
L’únic fantàstic que va demostrar ser-ho, va intentar crear perill amb jugades realment elèctriques i perilloses. Per mi titular.
Deco
Va demostrar perquè ha d'estar a l'onze inicial va pressionar i moure una mica l'atac blaugrana. No va servir de res.
Màrquez
Hauria d'haver sortit abans.

No s’entén que en un partit que se't posa de cara amb l'expulsió d'un rival, un equip com el Barça no vagi a totes. El Racing es va replegar de meravella deixant llibertat per les bandes per deixar desactivat el centre de l'atac del Barça. Rijkaard, lluny de veure-ho va decidir escanyar el Barça , lligar-lo en tots els sentits. El canvis van ser Henry entra per Messi, un error aquest canvi va fer anar a Eto'o a la dreta desactivant la pantera del Camerun tindria que haver tret Ronaldino que no va fer res en tot el partit deixant a Eto'o al centre amb Henry i Messi obrint les bandes i aprofitant la velocitat de l'argenti.
Marquez tenia que sortir d'inici. En un camp com el del Ràcing que saps que sortiran a tancar-se és important tenir un jugador que pugui treure la pilota controlada si et tapen els petits.
Deco hauria d'haver substituït a Xavi o Iniesta deixant a Touré Yaya i jugar amb tres centrals Màrquez per Oleguer deixant Zambrotta per la banda intentant obrir el camp i no tancar-lo com ho va fer el Barça deixant total llibertat de moviments a Henry.
Com és que tothom veu que li tenen la mida presa al Barça menys els seus dirigents i el seu cos tècnic??
Espero que Puerta del Sevilla es recuperi el més aviat possible.