dilluns, 16 de juliol del 2007

El Madrid més blaugrana



El Reial Madrid s'està transformant, el Barça està de moda. O al menys és el que es desprèn dels noms que surten al mercat.
De les últimes dates, en general, però per al Madrid en concret, han sortit molts noms:
Quaresma, Cesc, Riquelme i fins i tot De la Peña.
Mirant els esquemes de Schuster la passada temporada és veu clarament el joc per les bandes, és un entrenador que entraria en els patrons blaugranes, ex-jugador de renom, soci i amb criteris futbolístics de bellesa estètica, buscant el bon joc i l'espectacle.
Encara que faci declaracions intolerables davant l'impotència que provoca el gol de Messi a la copa del Rei.
Busca un mig centre organitzador, el típic "4" de can Barça, és a dir un Guardiola, Xavi, Arteta, Cesc, Milla... i crec que s'acabarà quedant amb Guti o com a molt fitxarà Sjneider de l'Àjax.
El fitxatge de Saviola, interès per Cesc, les bandes per Robben i Quaresma, l'un ha sonat sempre per el Barça i l'altre, segons el meu parer, va venir massa jove.
Total, com vaig dir ja fa dies el Madrid no s'està reforçant bé.
La defensa a base de talonari, sembla que l'han vestit, però al mig camp suposo que tiraran de De la Red i Guti, pq Gago no sembla que sigui el conductor ràpid al primer toc i Diarra i Emerson ho son tot menys migcampistes de talent i creatius.
A més crec que no han reposat de cap manera la baixa de Beckham.
A la davantera, si es queden amb Reyes amb un estil de contracte Belleti, contracte per els títols prestats, no per qualitat ni rendiment, Saviola, Raúl, Jurado, Van Nistelroy i Robinho... els falta quelcom, un jugador il·lusionant i sobretot els sobren Raúl, crec que Jurado i Saviola, que al desembre estarà buscant equip per marxar cedit per falta de minuts.
M'agradarà veure com fan l'opercació sortida a Madrid, jugadors com Emerson, Cassano, Higuaín, Bravo etc...
No ho sé, però mirant jugador per jugador el Barça hauria de menjar-se la lliga, amb el permís del Sevilla que un cop més està venent i fitxant amb criteri.
Fitxatges:
Sorprenent i desconcertant el fitxatge d' Ayala pel Saragossa, amb els diners de la venda de Milito, compren un defensa solvent que farà oblidar rapidament el Mariscal a la Romareda. El Saragossa pren el testimoni del Vila-Real en quant a ser la república Argentina futbolera.
Beckham ja ha estat presentat amb Los Àngeles Galaxy. Un show!!!
Salut